Tjänster & Produkter

Gratis information

Här hittar ni länkar till tjänster med gratis information.

Alla bolag

Sveriges mest populära tjänst för alla som är intresserade av att veta mer om Sveriges bolag. På allabolag.se kan du hitta information om till exempel bolagets omsättning, årsresultat, bransch, styrelse och adress, samt köpa en kreditupplysning från UC eller hämta de senaste årens årsredovisningar. allabolag.se presenterar alltid den senast uppdaterade företagsinformationen från Bolagsverket, Skatteverket, SCB och UC. De använder indexerings- och sökverktyget Boolware från Softbool AB.

Besök webbsidan »


Ratsit

Ratsit vänder sig till dig som på ett enkelt, överskådligt och prisvärt sätt vill ta del av offentlig information om företag och privatpersoner. Ratsit användes under år 2012 av 5,5 miljoner privatpersoner och företagare. Genom Ratsit får du tillgång till offentlig information om 8 miljoner privatpersoner och 2,2 miljoner företag. Information kommer från Skatteverket, Kronofogden, Bolagsverket och andra myndigheter. Om du även registrerar dig som medlem – vilket givetvis är helt kostnadsfritt – får du tillgång till ännu fler sökkriterier och ännu mer gratisinformation.

Besök webbsidan »


Eniro

Eniro är ett sökföretag som aggregerar, filtrerar, organiserar och presenterar lokal information. I över hundra år har Eniro hjälpt människor hitta lokal information och företag att hitta kunder. Sökningarna är idag speciellt anpassade för multiscreenlösningar såsom mobil, surfplatta och dator. Mobilannonsering är idag den snabbast växande delen av Eniros affär. Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, oavsett var du är eller vart du ska.

Besök webbsidan »


Hitta.se

hitta.se hjälper dig att enkelt och snabbt hitta relevant information om företag, personer och platser. På hitta.se finns adresser och telefonnummer till alla svenska företag och privatpersoner. Dessutom finns kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och mobilen. hitta.se uppdaterar namn-, telefon-, adress- och branschuppgifter varje dygn, och du kan som användare när som helst ändra dina uppgifter själv. Allt för att deras information ska vara så relevant som möjligt.

Besök webbsidan »